Vad kul att du vill testa nya Min Rehab!

Nya versionen av Min Rehab är under utveckling (OBS! Endast iPhone så länge) och vi gör nu ett så kallat “betatest” där vi låter en begränsad mängd användare testa appen exklusivt för att förstå vad som fungerar och uppskattas samt om det finns förbättringar vi bör göra innan lansering.

 

Upplägg för betatest

  •   Innan testet får du fylla i ett uppstartsformulär med lite information om dig och dina förväntningar
  •   Under en period får du sedan full tillgång till nya Min Rehab för att använda som stöd i din rehabilitering
  •   Efter avslutat betatest kommer du få fylla i ett avslutningsformulär där du har chans att lämna feedback

 

Kom igång i 5 enkla steg (bilder nedan):

  1. Fyll i ett kort (ca 3 minuter) uppstartsformulär här: https://forms.gle/Z6mMZ8GnWxBVh5Pj8
  2. Klicka på nedan länk från din mobil och ladda ner och öppna TestFlight appen från AppStore: https://testflight.apple.com/join/WzZHYV62
  3. Tillåt push-notiser och klicka på fortsätt
  4. Installera Min Rehab (OBS! Om Min Rehab inte dyker upp automatiskt, gå tillbaka till första länken och tryck på “Start testing”)  
  5. Öppna Min Rehab och följ instruktionerna  

Om du redan har Min Rehab-appen sedan tidigare

Följ steg 2 till 4 ovan. Välj “installera” igen i den ruta som visar sig och frågar om du vill ersätta den app-version du har. Följ sedan steg 5 ovan. I och med dessa steg kommer du inte längre kunna köra dina pågående program i den ursprungliga versionen, men oroa dig inte – om du vid någon tillfälle vill gå tillbaka till dessa program kan du installera ursprungsversionen på nytt via AppStore och då få tillgång till alla dina tidigare program.

 

   

 

 

Vilken typ av feedback är vi ute efter?

Som Betatestare önskar vi att du är uppmärksam på hur du själv använder appen, och ett tips kan vara att föra noteringar när du upptäcker något som du uppskattar, tycker är otydligt eller besvärligt. Vi önskar din uppriktiga feedback om upplevelsen i stora drag och även särskilda detaljer du vill lyfta – inget är för stort eller smått.

 

Stort tack för din tid och medverkan, och lycka till med din rehab!